Vaskeri

Alle som bor på BSN har tilgang til vårt vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler som ligger bak resepsjonen i blokk A. Ved siden av vaskeriet har vi også et TV-rom med sofa.


Vaskekort

Vaskekort utleveres ved innflytting. Dersom du mister kortet kan du kjøpe et nytt i resepsjonen i åpningstidene. Påfylling av vaskekort skjer på en ekstern webside der du kan kontrollere kontodetaljer og saldo. Nummeret på vaskekortet fungerer som brukernavn og passord for innlogging.

Bruk av vaskeriet

Du skal ikke bruke egen såpe og skyllemiddel når du vasker, dette ordner vaskemaskinen. Når du starter vaskemaskinen, står det i displayet, hvor lang tid, angitt i minutter, den bruker på vasken. Vaskemaskinen doserer riktig mengde vaskepulver i forhold til vekten på det du skal vaske.

Ønsker du å bruke eget vaskemiddel kan du benytte vaskemaskinene 9 til 14. Trykk på vaskemiddelknappen slik at det lille lyset er slukket. Eget vaskemiddel må legges i trommelen.

Hent klærne dine etter det antall minutter vaskemaskinen viste i displayet, da du startet den. Du vil motta varsel når maskinen er ferdig om du legger inn din e-post adresse til din profil.

Hvis du ikke henter klærne når vaskemaskinen er ferdig, kan nestemann legge dem i egen beholder, som står i vaskeriet. Denne tømmes en gang pr uke og klærne blir kastet.

       

Lurer du på noe? Send oss en henvendelse! Kontakt oss