Utflytting

Utflytting i sommerferien

Du kan overlevere boligen når du måtte ønske i løpet av sommerferien frem til kontraktens utløp den 31. juli. Overlevering skjer ved å levere nøkler i resepsjonens åpningstid eller i en konvolutt markert med romnummer i BSNs postkasse.

Nøklene må være innlevert senest kl 12:00 den 31.07.

Frem til og med 29.juli vil BSN tilby at en ansatt kan bli med deg opp for å inspisere boligen. Dette er for at du skal kunne korrigere eventuelle avvik selv. Helgen 30 og 31. juli vil det kun være anledning til å levere nøkler og inspeksjon gjennomføres av BSN uten leietaker til stede.

Når du overleverer boligen forventes det av deg: Leiekontrakt §11

  1. At alle punkter på rengjøringslisten er utført nøye. Trykk her for rengjøringsliste
  2. At det ikke er urapporterte skader på leiligheten.
  3. Boligen er fullstendig tømt for, egne møbler, toalettbørster, toalettpapir, dusjforheng etc.

En container for å kaste møbler vil være tilgengelig noen dager i løpet av sommeren. Den vil ikke være der hele tiden, og det er ditt ansvar å benytte deg av den når den er det.

FAQ

Romkameraten min flytter ut etter meg, må jeg vaske like nøye da? Ja, du må overlevere boligen i fullstendig utvasket stand selv om din romkamerat flytter ut senere.

Kan jeg avtale tid for inspeksjon slik at jeg slipper å vente? Nei, det er drop-in for overlevering av boligen. Det vil være minimum én inspektør tilgjengelig i åpningstiden.

Hva om boligen ikke blir godkjent av inspektør? Inspektøren vil påpeke mangler ved rengjøring og skader som leietaker er ansvarlig for. Du kan da velge å ikke levere nøkler og heller komme tilbake igjen senere for overlevering. Inspektør vil kun foreta to inspeksjoner.

Hvilke skader må jeg rapportere? Alt som ikke virker som det skal bør du rapportere. Som f.eks ødelagt bryter, termostat til varmekabler etc. Også skader slik som knuste speil, hull i vegg, hull fra oppheng, merker i gulvbelegg. Skader som var der når du flyttet inn skal du ha rapportert ved innflytting.

Hvorfor bør jeg rapportere hvis jeg blir fakturert for skaden allikevel? Skader som ikke rapporteres til BSN i god tid slik at det kan utbedres i den ansvarlige leietakers leieperiode kan påføre husleietap som leietaker også vil være ansvarlig for. Det er derfor ikke i orden å melde inn skader som må utbedres dagen før ny leietaker skal flytte inn. Leiekontrakt §13

Om jeg flytter ut før kontraktens utløp, vil jeg slippe husleie fra den datoen? Nei, husleien følger din leieperioden uavhengig av når du velger å overlevere boligen. Derimot vil din kostnad for strøm og varmtvann stoppes den dagen du overleverer boligen.

Vask av fuger
Se godkjente fuger på bildet under.

 

Lurer du på noe? Send oss en henvendelse! Kontakt oss