Informasjon om utflytting sommer 2018

Inspeksjon med BSN

Du reserverer tid ved å sende mail til resepsjon@bsn.no hvor du spesifiserer ønsket dato og klokkeslett i våres åpningstider mandag til fredag mellom klokken 9 og 15. Merk at det kan bli ekstra stor pågang for å få inspeksjon i slutten av juli, så send henvendelse tidlig for å få ønsket tidspunkt.

Det er ikke mulig å reservere inspeksjon etter 28. juli. Hvis du ønsker inspeksjon i perioden 29. til 31. juli, må du henvende deg i resepsjonen når du er klar. Ettersom mange flytter ut disse dagene må ventetid påberegnes.

Hvordan inspeksjonen vil foregå

En av våre ansatte vil foreta inspeksjonen mens leietaker er tilstede. Leiligheten skal være tømt for alle eiendeler og ferdig vasket slik at du leverer nøklene rett etterpå. Sørg for at vaskelisten er fulgt for å sikre at inspeksjonen går raskt og enkelt. Vaskelisten er tilgjengelig HER. Dersom vaskingen er mangelfull vil du få en mulighet til å rette det opp. Hvis det er noen skader i leiligheten ber vi deg om å varsle fra til vedlikehold i god tid på Min side.

Inspeksjon uten leietaker

Det er ikke nødvendig å avtale inspeksjon sammen med en av våre ansatte. Du kan også legge igjen nøklene hos resepsjonen eller i en konvolutt i postkassen vår merket med navn og romnr. Legg også til en lapp med kontonummeret du ønsker depositumet tilbakebetalt på. MERK! Postnøkkelen skal henge igjen på rommet på nøkkelholderen som ble hengt opp av BSN nå nylig. BSN vil inspisere leiligheten etter at du har flyttet ut. Vær da ekstra nøye med å følge vaskelisten, da du vil bli fakturert for renhold dersom den ikke er fulgt. Dette gjelder også tømming av leiligheten. Når BSN tar inspeksjonen alene er det ikke mulighet til å rette opp vask eller eventuelle mangler.

Andre viktige ting å tenke på ved utflytting

BSN låner ut vaskemiddel til fugene til badet dette kan hentes i resepsjonen i våre åpningstider. Kontrollèr også at alle lyspærer på rommet ditt fungerer, da det er leietakers ansvar å erstatte disse om de ikke fungerer. Dette gjelder også for batteri til røykvarsleren. Parkeringsbevis gis ut ved utflytting i våre åpningstider, vennligst kontakt resepsjonen i god tid før du trenger parkeringsbeviset. Legg ved dato og ønsket tidspunkt. Det gis inntil 2-3 timer om gangen. Les mer HER angående ofte stilte spørsmål ved utflytting.


« Tilbake til Nyheter
vaskeriet
Ledige boliger
Lurer du på noe? Send oss en henvendelse! Kontakt oss