Beboerrepresentant

Mitt navn er Christian A. Schjelderup, 22 år og studerer økonomi og ledelse ved Handelshøyskolen BI Oslo. Jeg sitter i dag som beboerrepresentant i styret til BSN, et verv jeg har hatt siden høsten 2015. I dette vervet representerer jeg beboernes interesser innad i styret, og sørger for at trivsel og bomiljø står i fokus.

Som beboerrepresentant sitter man to år om gangen, og dere kan i løpet av tiden fremover forvente å se meg en del. I rollen skal jeg blant annet få æren av å arrangere en rekke arrangementer og sosiale begivenheter for dere. Dette er noe jeg vil inkludere dere i, og med dette så ønsker jeg å gjenopprette den anerkjente beboerkomiteen.

Dersom du ønsker å være med å drøfte ulike problemstillinger, og være med på å arrangere events for dine medbeboere - så ønsker jeg å høre fra deg. Send et lite motivasjonsbrev med noen ord om deg selv på mail til meg innen søndag 07.02.16. Min mailadresse er følgende: beboer@bsn.no. Videre vil jeg anbefale dere å kontakte meg dersom dere har tips til forbedringer med bomiljø og/eller trivsel på BSN. Når det kommer til spørsmål tilknyttet utleie og drift så er ikke jeg riktig person til å besvare slike henvendelser, og er spørsmål som skal rettes til utleie@bsn.no.

« Tilbake til Nyheter
Lurer du på noe? Send oss en henvendelse! Kontakt oss