Innflytting

Henting av nøkler
Nøkler kan hentes fra og med 1. august i Gunnar Schjelderups vei 13 A i resepsjonens åpningstider. Ved henting av nøkler må du vise legitimasjon. 

Parkering
Det vil kun være mulighet for av-/pålessing utenfor BSN, siden det er svært mange som skal flytte inn i løpet av få dager. Parkeringsbevis må hentes i resepsjonen på BSN. Det er mulig å parkere ved Storo Storsenter og i Gunnar Schjelderups vei 33 mot betaling.

Sjekkliste
Fra dagen du flytter inn har du sju dager på å gå gjennom sjekklisten for leiligheten din. Du kan finne denne på Min side under "kontrakter". I sjekklisten skal du rapportere hvis det er noe galt med leiligheten. "Bra" (grønn) betyr at alt er i orden med det punktet. "Mindre bra" (gul) brukes for små skader, f.eks. flekker/riper på vegger/gulv/kjøkkenbenk osv. Vennligst legg ved bilde. "Avvik" (rød) betyr at det er skader som må fikses, f.eks. lekkasje, ødelagt dusjslange, ovnen funker ikke osv.

Dersom du ikke fyller ut sjekklisten innen sju dager vil du være ansvarlig for eventuelle skader/mangler ved leiligheten.

 Nyttige linker:

 

Lurer du på noe? Send oss en henvendelse! Kontakt oss